Vanmiddag gratis optreden van Combo Nosta in Stadstuin De Schelp

Foto: Combo Nosta

Vanmiddag, zondag 7 september, staat om 15.00 uur een optreden van Combo Nosta op het programma van Stadstuin De Schelp. Entree is zoals altijd gratis.

Combo Nosta

Het overgrote deel van Combo Nosta is afkomstig uit Alphen (Noord Brabant) waar ook wordt gerepeteerd. De leden van het combo hebben een diverse muzikale achtergrond wat ook in het repertoire verrassende wendingen geeft. Soms heel dansbaar en soms om even rustig te luisteren. Het repertoire is breed met liedjes uit verschillende landen: Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, België en ook popsongs van Amerikaanse makelij. Samenzang is een belangrijk kenmerk van het orkest. De liedjes voor Combo Nosta zijn gearrangeerd door de muzikaal leider Kees van Gestel. Voorop staat het plezier in de muziek, wat hopelijk ook afstraalt op het publiek.

Kunsttentoonstelling

Verder is Stadstuin De Schelp nog tot en met 15 september iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur om ook de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen