Brabantse Autoblubbering komend weekend weer terug in Oosteind

Foto: Yoran Geerts

Na een jaar afwezigheid is het op 20 en 21 september weer tijd voor het Brabantse Autoblubbering in Oosteind!

WC Experience

Na een jaar afwezigheid is de Autoblubbering weer terug op de agenda met een nieuwe organisatie. Dit keer met een spectaculair evenement erbij, namelijk autovoetbal. Uiteraard hoort er ook een feestje bij. Op vrijdagavond verschijnen de Brabantse rock ’n lol helden van de WC Experience op het podium. Deze avond zal verder ingevuld worden door DJ Arii. Op zaterdag na de evenementen staan Feest DJ Remco en zanger Dave Govers op het programma.

Wat is Autoblubbering?

Autoblubbering is eigenlijk in de modder spelen met je auto. Degene die aan het eind van de dag de meeste meters (na de tijd registratie)heeft afgelegd is dan de winnaar. Er wordt gestreden in verschillende klasses, namelijk de Standaardklasse, Superstandaardklasse, 4×4 klasse, Grande 4×4 klasse en de Special klasse. Deze vaak flink opgevoerde bolides met bulderende motoren zorgen voor veel spektakel en rondvliegende modder!!

Nieuw: Autovoetbal

Autovoetbal is heel simpel, je moet scoren!! Dat scoren doe je als je een grote bal tegen de achterlijn van de tegenstander aan krijgt. Het veld is ongeveer 30 x 60 meter groot en elk team mag 3 auto’s opstellen. De bedoeling is dus de bal tegen de achterlijn aan krijgen van je tegenstander. Het spreekt voor zich dat de tegenpartij gaat verdedigen door de bal tegen te houden. Dat de teams hierbij niet altijd even zachtzinnig met hun auto’s omspringen laat zich raden! Een gewonnen wedstrijd levert 3 punten op en een gelijkspel 1 punt. Ook hierbij is spektakel verzekerd!

Meer informatie

De Brabantse Autoblubbering en Autovoetbal wordt gehouden aan de Berkenstraat in Oosteind. Een kaartje voor de vrijdagavond kost 15 euro en is online te koop via de onderstaande link of bij Van Dongen aan de Provincialeweg 30. Zaterdag is de kaartverkoop aan de deur en gaan de poorten open om 13.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen