Musicalvereniging Con Brio speelt De Drie Musketiers

Foto: Con Brio

Op 11, 12 en 13 oktober speelt Musicalvereniging Con Brio de musicalvoorstelling De 3 Musketiers in Theater de Bussel.

Con Brio

Ook dit jaar staat Musicalvereniging Con Brio weer in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Na onder andere Peter Pan, Shrek en The Wiz, waarvoor Mike Dijksman een Amateur Musical Awards-nominatie binnengesleepte, kruist de musicalvereniging dit jaar échte degens in 3 Musketiers – De musical. Sfeer, spanning en romantiek wisselen elkaar af, onder begeleiding van een live orkest.

Eén voor allen, allen voor één!

Je waant je in het zeventiende-eeuwse Parijs dankzij vernuftige decors, prachtige kostuums en creatieve kap en grime. In 3 Musketiers – De musical verlaat de jonge d’Artagnan zijn dorp en vertrekt naar Parijs. Daar wil hij in de voetsporen van zijn vader treden en musketier van de koning worden, maar vooral ook avonturen beleven, de liefde kennen en ware vriendschap ontdekken. Lukt dit hem? Maak het mee tijdens 3 Musketiers – De musical.

Meer informatie

De 3 Musketiers wordt gespeeld in Theater de Bussel aan de Torenstraat op 11 en 12 oktober om 19.30 uur. Op 12 en 13 oktober is er een matineevoorstelling om 16.30 uur. Een kaartje is verkrijgbaar vanaf 15,50 euro en is direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen