‘Talent ontmoet talent’ tijdens eerste NOVOO-event in De Pannehoef

Foto: NOVOO

Op donderdag 24 oktober organiseert NOVOO haar eerste evenement ‘Talent ontmoet Talent in de Pannehoef aan de Wilhelminalaan.

NOVOO

Het Netwerk Ondernemende Vrouwen Oosterhout en Omgeving (NOVOO) is een dynamisch netwerk van en voor ondernemende vrouwen uit Oosterhout en omgeving, die inspireren en geïnspireerd willen worden. Nederland barst van het talent. Van vrouwelijk ondernemend talent. En Brabant ook! Laat je inspireren door aanstormend en gevestigd talent. Ontmoet andere ondernemende vrouwen uit de regio, verbind en geef elkaar een podium! Dat is waar het om draait tijdens het eerste NOVOO-event ‘Talent ontmoet Talent’ op donderdag 24 oktober in de Pannenhoef aan de Wilheminalaan.

Gevestigd & Aanstormend

NOVOO is ervan overtuigd dat iedereen een eigen talent heeft, hoe klein of hoe groot dat ook mag zijn. Het is verfrissend en inspirerend om van andere ondernemende dames te horen hoe zij hun talent hebben ontwikkeld en ingezet! Helmi Huijbrechts, oud-burgemeester van Oosterhout, is avondvoorzitter en begeleidt het programma. Annemarie Jorritsma is key-note spreekster en vertelt over haar carrière en talentontwikkeling. Tot slot inspireren drie jonge onderneemsters de aanwezigen met een PEPtalk. Esther Vlielander vertelt over haar werk in de techniek, Ilse Oppeneer (adjunct hoofdredacteur RTL Nieuws) over talent in de media en Heiske Nonnekes over trendwatching. Talent van H19 begeleidt de avond muzikaal. Tijdens de netwerkborrel presenteren diverse bedrijven zich met onder andere proeftafels.

Wat is jouw talent?

Ontmoet andere ondernemende vrouwen en inspireer anderen met jouw ‘talent’. Kaarten voor dit eerste NOVOO-event zijn te koop voor 35 euro per stuk inclusief hapjes en twee consumpties. Aanmelden doe je via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen