Woensdag start 13e seizoen van de KluiZ-jazzconcerten

Foto: Nils Wogram Nostagia Trio

Op woensdag 16 oktober start het 13e seizoen van de serie KluiZ-jazzconcerten met het het Nils Wogram Nostagia Trio in Theater de Bussel.

Lekkernij voor jazzliefhebbers

Een ware lekkernij voor de echte jazzliefhebber, de jazzconcerten in de serie Liever in de KluiZ dan ThuiZ concerten met topmuzikanten van Nederlandse bodem. Ook dit 13e seizoen is Stichting Vrienden van de KluiZ er samen met muzikant Aron Raams en Theater de Bussel in geslaagd een aantal grote namen naar het KluiZ podium te halen en Oosterhout te gaan verrassen!

Nils Wogram Nostagia Trio

Als eerste is het de beurt aan het Nils Wogram Nostagia Trio op woensdag 16 oktober. Nils Wogram wordt gezien als een van de meest toonaangevende moderne jazz musici van Europa. Met Nils Wogram op trombone, Arno Krijger op Hammond B3 en Dejann Terzic op drums. De bezetting trombone, hammond en slagwerk is uitzonderlijk maar geeft de garantie voor een uniek groepsgeluid.

Meer informatie

Het Nils Wogram Nostagia Trio treedt op 16 oktober vanaf 20.30 uur op in de kleine zaal van Theater de Bussel. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn via de onderstaande link direct te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen