Bop This! speelt woensdag Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Foto: Bop This (via Facebook)

Op woensdag 20 november speelt Bop This in de serie Liever in de KluiZ dan ThuiZ in Theater de Bussel. Aanvang 20.30, kaartje 15 euro.

Bop This!

Geïnspireerd door de meesters uit de hoogtijdagen van de bebop brengt het Amsterdamse vijftal Bop This! jaren zestig hardbop met een vleugje soul en gospel. Ter ere van het tachtigjarig jubileum van het Blue Note label gaat Bop This! op tour met het programma ‘Bop This! plays: the music of Blue Note records’. De afgelopen jaren zijn ze te horen geweest als voorprogramma van Christian Scott in het concertgebouw en op festivals zoals Jazz in Duketown, Delft jazzfestival en Jazztival Alkmaar. Ook hebben ze twee cd’s uitgebracht Introducing (2013) en Page Two (2016) en de nieuwe EP Live at Zeppos is net uit.

Bezetting van de avond

  • Donald Simoen – Alto
  • Gidon Nunes Vaz – Trumpet
  • Jelle van der Meulen – Piano
  • Cas Jiskoot – Bass
  • Stefan Franssen – Drums

Liever in de Kluiz dan Thuiz

Liever in de KluiZ dan ThuiZ voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, de muzikanten waarderen ons jazzpodium en spelen er graag. Ook dit seizoen weten ze weer bijzondere combinaties en nieuwe muziek naar Theater de Bussel te halen. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wilt je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen