Eastwood Christmas Collective brengt wederom mooi kerstverhaal in De Schelleboom

Foto: Eastwood Christmas Collective

Eastwood Christmas Collective brengt voor de 7e keer mooi kerstverhaal in Vestzaktheater De Schelleboom aan de Mathildastraat.

Eastwood Christmas Collective

Traditiegetrouw kunt je in De Schelleboom op kerstavond én de zondagmiddag er voor weer helemaal in de kerstsfeer komen. De Eastwood Christmas Collective brengt je het prachtige verhaal ‘De Maan van Yule’, waarin kerstwonderen en de kerstgedachte natuurlijk centraal staan. Dit verhaal wordt omlijst door prachtige muziek gespeeld door heerlijke muzikanten die speciaal voor deze gelegenheid hun kerstkrachten hebben gebundeld. Dit is de negende keer dat het Eastwood Christmas Collective dit doet, waarvan inmiddels al de zevende keer bij De Schelleboom.

Voor het goede doel

Zoals elk jaar, betaal je maar 8,50 euro voor een kaartje. Dit is om de onkosten van De Schelleboom te dekken. De muzikanten op het podium verzorgen deze twee voorstellingen geheel belangeloos. Na de voorstelling mag je een donatie doen die geheel ten goede komt aan het goede doel. Zo kon er vorig jaar ruim 500 euro worden geschonken aan stichting Roparun. Een groter kerstgevoel konden de muzikanten zich niet wensen! Dit jaar is er wederom voor gekozen om het Roparunteam ‘Daar Lopen We Voor’ een extra steuntje in de rug te geven.

Meer informatie

Uiteraard zorgt De Schelleboom voor dat extra kerstgevoel. Heerlijk kerstbrood bij de koffie, Gluhwein en warme chocomelk in de pauze en nazit en de koffiekamers zijn helemaal in de kerstsfeer! Op zondag 22 december start de voorstelling om 14.00 uur, op dinsdag 24 december om 20.15 uur. De Schelleboom is elke voorstelling 45 minuten voor aanvang open voor koffie en thee.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen