Nog enkele kaarten te koop voor Kerstconcert Zanggroep Cadans

Foto: Zanggroep Cadans

Op 21 december staat er een sfeervol kerstconcert van Zanggroep Cadans op het programma van de Vredeskerk aan de Rulstraat.

Kerstconcert Zanggroep Cadans

Nu de straten en pleinen van Oosterhout steeds meer in Kertsfeer komen, maar de winterse sneeuw nog op zich laat wachten, wil Zanggroep Cadans graag een bijdrage leveren aan de echte december stemming. Daarom verzorgt zij op 21 december 2019 een mooi kerstconcert in de Vredeskerk te Oosterhout. Het zijn niet de standaard kerstliedjes, die in dit mooie kerkje aan de Rulstraat zullen klinken waardoor het een bijzonder concert beloofd te worden.

Strijkersensemble

Tijdens het concert wordt het koor begeleid door een strijkersensemble, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Voor een mooie afwisseling in dit geheel zorgt het gelegenheidskoor Amici Musicali onder leiding van Ronald Tichelaar uit Breda. Zij brengt het stuk Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ramirez. Ook verleent de Oosterhoutse organist Jan Sjoerd v/d Vaart zijn medewerking door wat mooie nummers op zijn geliefde orgel te spelen.

Nazit in ‘De Beuk’

Na afloop worden de gasten uitgenodigd in ‘De Beuk’ naast de Vredeskerk, waar onder het genot van een gezellig warm winterdrankje nog even nagepraat kan worden. Kaarten kosten 14,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Het Verboden Rijk, Bourgonje Boek- & Kantoorboekhandel, het VVV in Theater de Bussel of per mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen