20-jarig jubileum van het Houts Twaalfuurtje in de Corneliuskerk

Foto: Houts Twaalfuurtje

Zondag 26 januari tussen 12.00 en 15.30 uur wordt het 20-jarige jubileum van het Houtse Twaalfuurtje gevierd in de Corneliuskerk.

Al 20 jaar Houts Twaalfuurtje

In 2000 kwamen enkele enthousiaste Houtenaren voor het eerst bij elkaar en sinds januari 2000 organiseren zij maandelijks een activiteit in de Corneliuskerk. Dat is meestal een culturele activiteit, zoals optredens van koren, muziekgezelschappen, dans, toneel etc. Na een doorstart ongeveer 10 jaar geleden, toen het op sterven na dood was, is het Houts Twaalfuurtje niet meer weg te denken van de kalender met Houtse activiteiten.

Groot feest!

Vandaag wordt het 20-jarige jubileum groots gevierd. Het programma start om 12.00 uur met bespeling van het PELS-orgel door Jan Sjoerd van der Vaart. Daarna is er klassieke zang van Paulien Ongering en Anette Debats, die weer worden opgevolgd door een optreden van de VETO-sisters met zang, harp en piano. Ook zullen Easy Goi’N Timothy de Rijk met klassieke zang en Jan Vermeulen hun steentje bijdragen aan deze jubileumvoorstelling. Tussendoor dansen de dansers en danseressen van H19.

Meer informatie

Het 20-jarige jubileum van het Houts Twaalfuurtje wordt zondag 26 januari opgevoerd tussen 12.00 en 15.30 uur in de Corneliuskerk aan de Houtse Heuvel in Den Hout. Entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen