Tim Hartog speelt ‘Schadevrije jaren’ in De Schelleboom

Tim Hartog
Tim Hartog
Foto: Menno Bouma

Op zaterdag 7 maart speelt Tim Hartog, finalist van het Leids Cabaretfestival, zijn voorstelling ‘Schadevrije jaren’ in De Schelleboom.

Tim Hartog

Met zijn innemende persoonlijkheid en zijn sympathieke voorkomen pakt Tim iedere zaal in, maar wees op je hoede, want voor je het weet slaat hij je genadeloos hard om de oren. Hij neemt graag de status quo onder de loep en zet je daarmee op het verkeerde been. Finalist van het Leids cabaretfestival, winnaar van de jury- én publieksprijs van het Amsterdams studenten cabaret Festival. Een avondje heerlijk cabaret door een rasechte Rotterdamse gast.

Schade

Vroeg of laat loopt iedereen een keer schade op. In de liefde, met vriendschappen of als ouders. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes?

Meer informatie

Tim Hartog speelt zijn voorstelling ‘Schadevrije jaren’ op zaterdag 7 maart in Theater de Schelleboom. De voorstelling begint om 20.15 uur. Entree 17,50 euro inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen