Vastensoep: samen eten en een bijbels gesprek

Foto: Pixabay License / stevepb

In de Vastenperiode is er iedere dinsdagavond een bijeenkomst met een sobere soepmaaltijd in Antoniushuis de Vinder.

Sobere soepmaaltijd

Iedere dinsdag in de veertigdagentijd komt de Catharinaparochie samen in De Vinder voor een sobere soepmaaltijd. Samen eten voor wie dat niet altijd kan. De vastentijd nodigt uit tot ingetogenheid en nadenken over onze overvloed. Ook delen met de armsten is onderdeel van deze tijd. Daarom gaat de vrijwillige bijdrage voor de soep naar het Vastenactieproject revalidatiecentrum Simama in Congo. Dit jaar besteden wordt het geld besteed aan de aanschaf van medische apparatuur.

Voor wie wil: Bijbels gesprek

Voor wie wil is er na de maaltijd een Bijbels gesprek, waarbij de aanwezigen zich bezinnen op de evangelielezing van de zondag. Er wordt gestart met een korte toelichting op de Bijbeltekst. Daarna wordt de tekst gelezen en kan er met elkaar in gesprek worden gegaan over het verhaal.

Meer informatie

De Vastensoep wordt gegeten op dinsdag 3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart en 7 april in Antoniushuis de Vinder aan de Sint Vincentiusstraat 113a. Je bent welkom vanaf 17.45 uur, de soep wordt gegeten tussen 18.00 en 19.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur is er een Bijbels gesprek. Aanmelden uiterlijk op de maandag voor de bijeenkomst op [email protected] of 0162-470954 (tussen 09.00 en 12.00 uur).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen