Welke indruk laat jij achter bij een sollicitatiegesprek?

Foto: Theater de Bussel

Tijdens de gratis Walk&Talk-bijeenkomst bij Theek 5 op 5 maart gaat het om de vraag welke indruk jij achterlaat bij een sollicitatiegesprek.

Walk & Talk

Ben je op zoek naar werk? Kom ook eens naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dat is dé plek waar jij als werkzoekende ervaringen kan uitwisselen met anderen. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen. De bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd bij Theek 5. Telkens wordt er een ander thema behandeld, wat te maken heeft met solliciteren. Dus je doet meteen nieuwe kennis op en je blijft met een frisse blik in beweging.

Hoe kom JIJ eigenlijk over?

Manon van Dijk – HR adviseur, coach en haptotherapeut – is te gast tijdens de bijeenkomst op 5 maart. Weet jij wat de eerste indruk is die jij achterlaat of hoe jij overkomt in een sollicitatiegesprek? Een sollicitatiegesprek kan spannend zijn. Hoe blijf je dan toch jezelf en in contact met de werkgever? Manon wil je hiervan bewust maken en je inzicht geven door aan de slag te gaan met een paar ervaringsgerichte oefeningen en deze vervolgens met elkaar uit te werken. Koffie en thee zijn gratis! Begeleiders: Addy Haanskorf en Sharon de Hart.

Meer informatie

Deelname aan de Walk & Talk bijeenkomst op 6 februari tussen 10.00 en 12.00 uur is gratis, maar wel graag aanmelden via [email protected] Je vindt Theek5 in hetzelfde gebouw als Theater de Bussel aan de Torenstraat in het centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen