Vanmiddag kinderrommelmarkt en relatieboost seminar in het Floralia Park

Foto: Floralia Park

Zondagmorgen 2 augustus is er vanaf 10.00 uur een kinderrommelmarkt in het Floralia Park aan de Beneluxweg in de wijk Oosterheide.

Kinderrommelmarkt

Ongeveer 100 kleedjes zullen er vandaag weer door kinderen worden gevuld met diverse goederen die zij graag willen verkopen. Vanaf 10.00 uur is het park open en start de kinderrommelmarkt. De kleedjes liggen mooi verspreid door het park, waardoor de anderhalve meter kan worden gewaarborgd en er een leuke looproute ontstaat. De kinderrommelmarkt duurt tot 16.00 uur. Daarnaast is er een groot speelveld met tal van activiteiten.

Happy Life Summer Event

Ook wordt vanmiddag op het Floralia Park een relatieboost seminar gehouden met als titel ‘The Biology of Love’. Voor koppels die hun relatie naar een hoger level willen brengen en voor singles die hun droom man/vrouw aan de haak willen slaan! Deze seminar wordt gegeven door Love Doctors DesirĂ©e van Dam en Joeri Klein tussen 14.00 en 15.00 uur. Natuurlijk houden Stichting Happy Life Oosterhout en het Floralia Park rekening met de gestelde maatregelen van 1,5 meter. Hierdoor willen zij graag weten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn. Je kunt je via de onderstaande link alvast aanmelden zodat er een stoel kan worden gereserveerd. Je kunt de workshop ook thuis volgen via Facebook Live op de pagina van Stichting Happy Life.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden