Jeroen Zijlstra speelt JA!zZZIJLSTRA in de reeks Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Foto: Anne van Zantwijk

Op woensdag 26 augustus speelt Jeroen Zijlstra zijn solo-concert JA!zZZIJLSTRA in Theater de Bussel in de reeks Liever in de KluiZ dan ThuiZ.

Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Op 18 maart moest het concert van Jeroen Zijlstra helaas worden geannuleerd, maar op woensdag 26 augustus gaat hij voor de herkansing en speelt hij in de concertreeks Liever in de KluiZ dan ThuiZ in Theater de Bussel. De fijnproefreeks voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. In zijn voorstelling JA!zZZIJLSTRA gaat Jeroen Zijlstra terug naar waar het voor hem allemaal begon… Jazz! Hij heeft nieuwe teksten geënt op eigen jazz gerelateerde liederen met daarin een ouderwets grote ruimte voor improvisatie.

Meer informatie

Een kaartje voor deze unieke avond kost 15 euro per stuk en het concert begint om 20.30 uur. Liever in de KluiZ dan ThuiZ voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, de muzikanten waarderen ons jazzpodium en spelen er graag. Ook dit seizoen weten ze weer bijzondere combinaties en nieuwe muziek naar Theater de Bussel te halen. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wil je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen