Liedjesschrijver Theo van Drunen aanstaande vrijdag weer op Parkgein

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik) voor Oosterhout Nieuws

Als de weersomstandigheden het toelaten zal zanger/liedjesschrijver Theo van Drunen op vrijdag 28 augustus weer optreden tijdens Parkgein.

Mini-versie van het Parkfeest

Theo van Drunen was er de eerste keer, op 31 mei 2019, al bij. Toen kwam Parkgein (een soort mini-versie van het beroemde Parkfeest) nog maar voorzichtig op gang. Maar aan het einde van dat jaar konden de organisatoren, Freddy Brants en Bas Groenestein, tevreden terugkijken op een geslaagd eerste seizoen. Met een keur aan lokaal en regionaal bekende en minder bekende artiesten hadden ze toch een aantal bijzondere avonden neergezet. Theo van Drunen: “Het is bijzonder om in die kiosk in het Slotpark te spelen. Het publiek zit heel verspreid en tamelijk ver van de artiest vandaan. Dat bemoeilijkt het contact met het publiek. Het zijn dan toch vooral de liedjes die moeten spreken. Een fikse uitdaging!”

Laatste Parkgeinavond van dit jaar

Dit jaar gooide corona roet in het eten al voordat Parkgein begonnen was. Even leek het erop dat Parkgein in 2020 helemaal afgelast zou worden. Maar Gemeente Oosterhout gaf toch toestemming voor een editie op 31 juli en aanstaande vrijdag. Dat wordt de tweede en dus tevens laatste Parkgeinavond van dit jaar. Hoewel optreden tijdens Parkgein een echter uitdaging is vanwege de afstand met het publiek, is het volgens Theo toch erg leuk om mee te mogen doen: “Anders zou ik niet voor een tweede keer op Parkgein spelen!” Theo speelt eigen liedjes en Nederlandstalige covers van andere kleinkunstenaars. Naast Theo treden a.s. vrijdag ook op: Barbele, Monique Timmermans en Mr. Schurk. Het begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen