Het thema van de Oosterhoutse Cultuurnacht 2020 is: ANONIEM

Foto: Cultuurnacht Oosterhout

Eerder deze week las je op Oosterhout Nieuws al dat de Cultuurnacht Oosterhout doorgaat en nu is ook het thema van 2020 bekend: ANONIEM.

Oosterhoutse Cultuurnacht 2020

“Er hangt een schaduw over onze stad. Onverwacht, maar niet onopgemerkt. Bedekte monden verbergen de lach, een indruk zonder handdruk, ontmoeten zonder omhelzen. Maar we zien en we horen! We ruiken en ervaren! We zetten onze zintuigen op scherp in een nacht vol belevenissen. Een traktatie die zal ontspannen terwijl je door Oosterhoutse ogen kijkt naar de ziel van ons mooie culturele veld.” In tijden waar alles anders is, beweegt cultuur mee waar het kan! Na alles wat niet is doorgegaan is er in overleg met deelnemers, locaties en samenwerking met de gemeente Oosterhout een oplossing gevonden voor een coronaproof editie van de Oosterhoutse Cultuurnacht.

Thema: ANONIEM

Afgelopen maanden hebben we allemaal onze weg moeten vinden en keuzes maken in deze snel veranderde wereld. Dit jaar mag je tijdens de Oosterhoutse Cultuurnacht ook jouw eigen weg vinden. Wandelen, rijden, slenteren, kuieren of karren. Op verschillende locaties wacht je een beleving waarvan je er op deze avond vijf bezoekt. Jouw voordeel? Verkeerde keuzes bestaan niet op deze avond. Waarnemen doe je alleen, beleven doe je samen. Pak je agenda en zet daarin dat jij op 24 oktober bij de Cultuurnacht Oosterhout bent. Hou Oosterhout Nieuws of de Facebookpagina van de Cultuurnacht Oosterhout in de gaten. Alle info over kaartverkoop zal hier verschijnen zodra deze beschikbaar is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen