Bo Saris en Aron Raams spelen Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Foto: Bo Saris

Woensdag 16 september spelen Bo Saris en Aron Raams samen in Theater de Bussel in de jazzserie Liever in de KluiZ dan ThuiZ.

“Keep the soul alive”

Na de succesvolle editie van de Victorie Sunday Sessions in Alkmaar, waar Bo Saris (Boris Titulaer) en Aron Raams elkaar voor het eerst ontmoeten, bleek al gauw dan deze samenwerking zeer voor herhaling vatbaar was. De chemie die elke keer weer ontstaat met de band en de artiest die zij uitnodigen, heeft voor een aantal onvergetelijke hoogtepunten gezorgd. Een van die hoogtepunten was het optreden met Bo Saris, die we ook kennen als Mr. ‘Keep the Soul Alive’ Boris van Idols.

Fifty shades of Grey

Maar Boris heeft niet stil gezeten. Zo werkte hij samen met niemand minder dan souldiva Angie Stone, stond hij in het voorprogramma van Katie Melua en werd zijn single She’s On Fire een soundtrack van de verfilming van het gelijknamige boek “Fifty shades of Grey”.
Aron Raams zal een aantal keren aanschuiven op het podium van de KluiZ, te beginnen met deze bijzondere avond waar de soul centraal staat. Het wordt dansen in je stoel. De band bestaat uit Aron Raams op gitaar, Ferry Lagendijk op keys, Sven Happel op bas en Marc Schenk op drums.

Meer informatie

Een kaartje voor deze unieke avond op 16 september kost 15 euro per stuk en het concert begint om 20.30 uur. In verband met de coronaregels is er maximaal ruimte voor 100 bezoekers en gelden de coronaregels van het theater.  Liever in de KluiZ dan ThuiZ voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, de muzikanten waarderen ons jazzpodium en spelen er graag. Ook dit seizoen weten ze weer bijzondere combinaties en nieuwe muziek naar Theater de Bussel te halen. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Wil je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen