Gratis coronaproof concert van Seven Briges Road in De Schelp

Foto: Seven Bridges Road

Op zondag 13 september zal Seven Bridges Road vanaf 15.00 uur het eerste coronaproof concert geven in Stadstuin de Schelp.

Jubileumseizoen Stadstuin de Schelp

Even leek het erop dat er tijdens het zilveren jubileumseizoen geen enkel concert meer gegeven zou worden in Stadstuin de Schelp. Het bestuur van de stichting wilde echter het 25e seizoen ook niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom betreedt zondagmiddag 13 september vanaf 15.00 uur Seven Bridges Road het podium van de Stadstuin. Het bestuur van Stadstuin de Schelp: “Wij zien het concert van aankomende zondag als een opstart en een uitproberen van alle maatregelen die de huidige coronacrisis met zich mee heeft gebracht. Hoe de situatie er volgend jaar uit zal zien weten we natuurlijk nog niet, maar wij willen ons wel daarop voorbereiden, zodat we dan alsnog ons jubileumjaar met elkaar kunnen vieren!

Optreden Seven Bridges Road

Seven Bridges Road is een gelegenheidsduo, bestaande uit Hans Ligtenberg en Elrieke van Gelderen. Beiden zijn geen onbekenden in het Brabantse muziekland en groot liefhebbers van Westcoast songs van weleer. Zij zullen, meerstemmig en zichzelf en elkaar begeleidend op de gitaar, de magie van Seven Bridges Road overbrengen in de Stadstuin en de mooiste liedjes uit die Westcoast Americana tijd ten gehore brengen.

Coronaproof

Het concert zal volledig coronaproof worden opgezet met de nodige maatregelen ten aanzien van de hygiëne en onderlinge afstand. Er zal worden gewerkt met vaste zitplaatsen en een aangegeven looproute. Het Mooie Keetje voor de catering is gewoon geopend, maar de bestelling zal bij je worden opgenomen en naar je toe worden gebracht. Er wordt gevraagd het toilet zo min mogelijk te gebruiken en bij voorkeur thuis te gaan. De toegang is zoals altijd gratis. Een vrije gave wordt wel op prijs gesteld, want ook voor de Stadstuin lopen de vaste lasten gewoon door. Stadstuin de Schelp is te vinden aan de Vijzel in het hart van onze stad.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden