Eerbetoon aan Oosterhoutse kunstenaar Piet van Riel in Belgische Turnhout

Foto: atelierriel.nl

Van 1 t/m 25 oktober kun je bij Art Gallery Mara in Turnhout naar een expositie met werken van de overleden Oosterhoutse kunstenaar Piet van Riel.

Tentoonstelling

Op 29 september 2020 is het drie jaar geleden dat de Oosterhoutse kunstenaar Piet van Riel overleed. Art Gallery Mara in het Belgische Turnhout herdenkt de kunstenaar met een tentoonstelling. Van 1 tot en met 25 oktober toont de galerie een selectie van oudere en meer recente kunstwerken van Van Riel. In 2018 wijdde Art gallery Mara ook een tentoonstelling aan Piet van Riel (1951 – 2017). Dit was de laatste expositie die de kunstenaar zelf georganiseerd had. Het was zijn laatste wens dat die tentoonstelling doorgang zou vinden, ook al kon hij het presentatiemoment zelf niet meer meemaken. Het werk van Van Riel was eerder ook te zien in verschillende musea, waaronder Museum Jan van der Togt (tegenwoordig Museum JAN) en Slot Zeist.

Meer informatie

Art Gallery Mara is wekelijks geopend op maandag, dinsdag en zaterdag van 9.00 – 14.00 uur en donderdag, vrijdag en zondag van 14.00 – 18.00 uur. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Je vindt Art Gallery Mara aan de Baron Frans du Fourstraat 4 in het Belgische Turnhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen