Online Kletscafé: “Verkiezingen: wat doen Brabanders in Den Haag?”

Foto: Theater de Bussel

Zondag 14 maart vindt er weer een online Kletscafé plaats. Het thema is: “Verkiezingen: wat doen Brabanders in Den Haag?”

Online Kletscafé

Op zondag 14 maart presenteert Kletscafé via een live-stream vanuit Theater de Bussel een debat tussen Brabantse politici die een gooi doen naar een zetel in de tweede kamer. Het debat is vanaf 13.00 uur live te volgen via de link onderaan dit artikel. De presentatie is in handen van Martine Huijbregts en Sjoerd Marcellissen van BN/De Stem. Het belangrijkste thema is: “Verkiezingen: wat doen Brabanders in Den Haag?”.

Wat doen Brabanders in Den Haag?

Te gast tijdens dit bijzonder Online Kletscafé zijn:

  • Thierry Aartsen
    nummer 11 op de lijst van de VVD en huidig Tweede Kamerlid
  • Hagar Roijackers
    nummer 25 op de lijst van GroenLinks en de huidige fractievoorzitter van Groen Links in de Brabantse Staten
  • René Peters
    nummer 13 op de lijst van het CDA en huidig Tweede Kamerlid
  • Faissal Boulakjar
  • nummer 16 op de lijst van D66 en raadslid in de gemeente Breda
  • Joke de Kock
    nummer 39 op de lijst van de PvdA

Stellingen

Zij geven hun visie over stellingen als “In de toekomst hebben we allemaal een basisinkomen” “In Brabant komt een kerncentrale” – “Brabantse boeren hebben pech, de veestapel moet worden gehalveerd” en mensen die niet gevaccineerd willen worden kunnen straks niet naar een evenement. En wat nog meer ter sprake komt. Iedere kandidaat krijgt 2 minuten de tijd om zichzelf te profileren. Waarom het belangrijk is om juist op hem of haar te stemmen? Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Theo van Drunen en uiteraard wordt Kletscafé afgesloten door columnist Ronald Vermeulen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen