Kiwanis Vijf Eiken houdt online Pubquizavond voor het goede doel

De club in 2019
De club in 2019
Foto: Kiwanis Vijf Eiken

Op vrijdag 16 april kun je meedoen aan de online pubquiz van Kiwanis Vijf Eiken. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Online pubquiz

Heb jij zin in een avondje met een gezellige online pubquiz en een lekker borrelpakket waarbij de opbrengst naar een regionaal goed doel gaat? Schrijf je dan nu in voor de pubquiz van Kiwanis Vijf Eiken! Voor 30 euro krijg je een toegangscode tot de online quiz en een borrelpakket voor 2 personen. En naast de strijd om de Kiwanis Vijf Eiken Bokaal maak je ook nog kans op enkele leuke prijzen.

Geef je op

Je kunt je nu opgeven via de link onderaan dit artikel en betaal direct en eenvoudig met iDeal. Doe dat voor 6 april zodat je verzekerd bent van deelname. De toegangscode wordt vooraf gemaild en binnen Oosterhout wordt het borrelpakket op vrijdagmiddag 16 april gratis bezorgd. Voor vragen of meer informatie kun je mailen met [email protected]

Kiwanis Vijf Eiken

Kiwanis Vijf Eiken is een serviceclub voor mannen uit diverse beroepsgroepen. Zij ontwikkelt activiteiten die gericht zijn op het welzijn van kinderen in onze regio, in ons land, of ergens anders op de wereld. Kiwianians hechten daarnaast aan vriendschap, saamhorigheid en gezelligheid. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen