Culinaire voettocht tijdens Oosterhoutse WijnSpijs Take Away Wandeling

Foto: WijnSpijs.nl

In april en mei kun je op diverse data een coronaproof Take Away WijnSpijs Wandeling maken langs 5 of 6 deelnemende restaurants.

WijnSpijs Take Away Wandeling

‘Eerst eten’ zeggen ze in Oosterhout. Het is dan ook logisch dat er ook weer een culinaire wandeling wordt georganiseerd in onze stad. Culinair wandelen mag wanneer elke vorm van organisatie wordt losgelaten: geen startpunt, geen tijdslots, geen vaste routes en geen registratie, geen alcohol nuttigen op straat, maximaal 2 personen of 1 huishouden. Zo werd Oosterhout een van de 20 steden in Nederland waar je de horeca kunt steunen tijdens een gezellige weekendactiviteit.

Culinaire hapjes

In april en mei kunnen wandelaars de culinaire take away wandeling lopen langs 5 tot 6 restaurants in Oosterhout. Elk restaurant serveert daar een culinair hapje. Uiteraard volledig corona veilig en volgens de maatregelen van het RIVM en binnen het juridische kader dat verschillende grote gemeenten stelde. Directeur van WijnSpijs, Wouter Dijkstra:“Wij focussen met de gewaardeerde horeca op wat wel kan, in plaats van wat niet kan. Die ondernemersmentaliteit komen we ook veel tegen binnen de Oosterhoutse horeca.”

Vooraf inschrijven

Voordat je gaat wandelen dien je een voucher aan te schaffen via de onderstaande link. Je kiest dan in welk weekend je wilt gaan wandelen. Je kunt er dan zelf voor kiezen om de gerechtjes op zaterdag of zondag af te halen tussen 12.00 en 18.00 uur. Een voucher kost 33 euro per persoon exclusief drankjes. Deelnemende restaurants zijn Bij Pascal, Eetbar Marktzicht, La Forchetta, De Vrijheid en La Cantina. Je kunt vouchers kopen voor 10/11 april, 17/18 april, 24/25 april, 1/2 mei en 7/8 mei.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden