Oranje Fonds zoekt vrijwilligers voor NLdoet op 28 en 29 mei

Foto: NLdoet

Op 28 en 29 mei organiseert het Oranje Fonds samen met duizenden organisaties in het land weer de grote vrijwilligersactie NLdoet.

NLdoet

Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland zetten we vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt het Oranje Fonds iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Oorspronkelijk was NLdoet dit jaar op 12 en 13 maart ingepland, maar het Oranje Fonds heeft de actie verzet naar 28 en 29 mei.

Grootse vrijwilligersactie

Ieder jaar melden duizenden sociale organisaties in heel Nederland activiteiten aan waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Tijdens NLdoet komen honderdduizenden vrijwilligers in actie om deze organisaties te helpen bij de activiteiten en zo iets voor een ander te doen. Omdat het aanbod heel divers is, is er voor ieder wat wils.

Klussen in Oosterhout

Op dit moment zijn er in Oosterhout bijvoorbeeld vrijwilligers nodig voor het naaien van kostuums voor het Kerstcircus 2021, voor een muzikale bingo bij De Doelen en op diverse plaatsen onderhoud aan groen en tuinen. Kijk voor jouw ideale klus in het weekend van 28 en 29 mei op de link onderaan dit artikel.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds organiseert al 17 jaar jaarlijks NLdoet. NLdoet wordt door het Oranje Fonds georganiseerd om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met vrijwilligerswerk.In 2020 kon de 16e editie vanwege de coronapandemie niet doorgaan. Deelnemende organisaties hebben toen waar mogelijk hun klussen uitgesteld en in de zomer van 2020 uitgevoerd. Voor dit jaar zijn er ook al meer dan 5.000 klussen aangemeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen