Oosterhoutse band The Lost Chords geeft gratis concert in Stadstuin de Schelp

The Lost Chords tijdens Parkfeest op Afstand 2020
The Lost Chords tijdens Parkfeest op Afstand 2020
Foto: Still Youtube

Vanmiddag speelt de Oosterhoutse band The Lost Chords in Stadstuin de Schelp. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

Kom op tijd!

Gisteren is het seizoen van Stadstuin de Schelp muzikaal geopend door koperkwintet NEOS Brass en vandaag staat het volgende muzikale spektakel alweer op het programma. Dit maal betreedt de Oosterhoutse progressieve rockband The Lost Chords de muziekschelp. Rien van Noort van Stadstuin de Schelp: “Eigenlijk zou The Lost Chords dit jaar op het Parkfeest staan. Nu dat jammerlijk niet door kan gaan, verwachten we extra veel publiek in onze stadstuin. We werken echter vanwege de coronaregels met vaste zitplaatsen en kunnen maximaal 200 personen kwijt. Ik zou dus iedereen aan willen raden om zeker op tijd te komen, want vol is helaas ook echt vol vanmiddag.”

The Lost Chords

The Lost Chords is een progressieve rockband uit Oosterhout. De 5 leden zijn al een decennium lang bij elkaar. Hun muziek is zeer melodieus gedreven en begeleid door weelderige backing arrangementen. De eigen grafische stijl van de band maakt hun liveshows ook een visuele ervaring. Ze zien hun muziek als ‘Audio-Cinema’. Het immer groeiende repertoire (van eigen materiaal) bevat rustige, brede muziekstukken, popnummers en hardere songs. Invloeden lopen uiteen van Paul McCartney en Cat Stevens tot Roger Waters, The Moody Blues en Muse. Zie ook de onderstaande video van het optreden vanuit Stadstuin de Schelp tijden Parkfeest op Afstand 2020.

Meer informatie

Het gratis concert begint om 15.00 uur en omdat er wordt gewerkt met vaste zitplaatsen is er dus maximaal ruimte voor 200 personen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Jansstraat in het centrum. Wil jij de Stadstuin financieel steunen? Dat kan door Vriend van de Stadstuin te worden. Je zorgt er dan mede voor dat Stadstuin de Schelp ook in de toekomst een artistieke oase kan blijven in het centrum van Oosterhout. Klik hier om het formulier te downloaden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen