Gratis zondagmiddagconcert Noud Koevoets & Friends

Foto: Screenshot Youtube

Op 22 augustus verzorgen Noud Koevoets & Friends een gratis zondagmiddagconcert in Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Noud Koevoets & Friends

Noud Koevoets, verzorgt op 22 augustus een heerlijk zondagmiddagconcert. Uitgangspunt daarbij is voor hem toch wel de Oosterhoutse muzikanten die her en der nog steeds actief zijn en waren. Dat laatste heeft ook alles te maken met het overlijden van de broers Raams die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Oosterhoutse popscene: Gerard en zijn jongere broer Ad. Helaas kunnen de zonen van Ad, begaafde gitaristen, geen acte de presence geven. Dan was het plaatje eigenlijk pas compleet geweest.

Oosterhoutse muzikanten

Maar andere musici hebben hun medewerking wel toegezegd, waaronder fluitiste Marijke van Oosterhout en zangeres Hanke de Hoogh in het eerste wat akoestischer gedeelte van het concert. Voor de tweede helft heeft Noud Kaz Lux toch weten te strikken en zullen Han Wouters (drummer Rob de Nijs) Frank Bilsen, als Oosterhouter actief in diverse stijlen lichte muziek en andere leden van zijn oude band Casino, aangevuld met wat sessiemuzikanten, aanwezig zijn.

“Het gaat alle kanten op”

Noud Koevoets: “Ik ga de deelnemende mensen niet in een bepaalde richting duwen maar ik wil ze een keuzevrijheid bieden waarin ze zelf optimaal hun kunnen mogen etaleren. Een onafhankelijk toehoorder zou kunnen zeggen: “het gaat alle kanten op” maar daar zit ik dan niet mee. En bovendien heb ik in mijn leven als beroepsmuzikant ook diverse jasjes aan moeten trekken. Zo kon het zijn dat we de ene avond Madeline Bell moesten begeleiden en de dag erna Corry Konings. Dat wilden we allebei tot volle tevredenheid uitvoeren. De diversiteit zal overigens een breed publiek aanspreken wat toch voor de meeste bezoekers wel zo prettig is.”

Meer informatie

Het concert zou oorspronkelijk in Stadstuin de Schelp plaatsvinden, maar gezien de weersvoorspellingen heeft de organisatie laten weten dat het concert is verplaatst naar Theater de Bussel. Je dient hier bij binnenkomst een geldig coronabewijs te kunnen laten zien! Ondanks de locatiewijziging start het concert nog steeds om 15.00 uur en is de entree nog steeds gratis, al is een vrije gift altijd welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen