Doe mee met Poppy’s Golfdag en maak kans op een splinternieuwe auto!

Foto: Landgoed Bergvliet

Na de eerste succesvolle editie van Poppy’s Golfdag in 2019 wordt op 2 oktober de tweede editie georganiseerd op Landgoed Bergvliet.

Poppy’s Golfdag

In 2019 organiseerde het Oosterhoutse Inloophuis Poppy’s een speciale Golfdag waarmee 4.500 euro voor het inloophuis werd opgehaald. Door corona moest Poppy’s vorig jaar helaas overslaan, maar op 2 oktober wordt de tweede Poppy’s Golfdag georganiseerd op Landgoed Bergvliet, onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels.

Win een nieuwe auto

Naast het steunen van het goede doel maak je ook kans op het winnen van mooie prijzen. Zo maak je kans op een splinternieuwe Volvo V60 wanneer je een hole-in-one slaat! Daarnaast is er een aantrekkelijk programma opgesteld waar voor ieder wat wils te vinden is. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag mee te doen, of enkele onderdelen. Ook voor niet-golfers is meedoen dus de moeite waard!

Programma

  • 12.00-13.00 uur Ontvangst en kennismaking Golfclub Landgoed Bergvliet
  • 13.00-17.30 uur Start 18-holes wedstrijd met baancatering
  • 17.30-19.00 uur Swingende borrel met lekkere hapjes
  • 19.00-21.00 uur Barbecue

Doe mee en schrijf je in!

Meedoen aan de hele dag kost 150 euro per persoon. Wanneer je enkel mee wilt doen aan de wedstrijd betaal je 85 euro per persoon en wanneer je alleen voor de borrel en het diner aan wilt schuiven betaal je 75 euro per persoon. Direct aanmelden kan via de onderstaande link. De opbrengsten zijn voor Inloophuis Poppy’s, dé ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen