Geen Parkfeest vandaag, toch live muziek in Stadstuin de Schelp

Foto: Gerard Kievits

Zondagmiddag om 15.00 uur kun je kijken en luisteren naar het gratis concert van Devils Art in Stadstuin de Schelp.

Geen familiedag Parkfeest

Eigenlijk was de agenda van Stadstuin de Schelp vandaag leeg, want oorspronkelijk stond de familiedag van het Parkfeest op het programma. Toen duidelijk werd dat het Parkfeest niet doorging, heeft het bestuur van De Schelp alsnog een extra concert ingelast. En niet van de minste band! Vanmiddag kun je vanaf 15.00 uur genieten van een optreden van de Oosterhoutse band Devils Art in Stadstuin de Schelp.

Devils Art

Opgericht eind jaren ’60 in de tijd van ‘Devils Art Home’ aan de Grote Braak in Oosterhout, waar ze toen de huisband waren. De band bestond toen uit Hans Meeuwissen (bas), Kees van Oosterhout (gitaar), Boy Neomagus (drums) en Piet van den Bosch (gitaar en zang). Ze speelden toen veel blues. De band viel uit elkaar. Zonder Boy hebben ze daarna onder meer gespeeld in ‘The Southbound Bluesband’, samen met Fred Voortman (drums) en Ronald Huizer (zang). Sinds een jaar of zes, zeven is het oude bandje (met Boy) weer bij elkaar en repeteren ze in café Oud Brabant. Ook hebben ze daar regelmatig gespeeld op de dinsdagavond met kermis als traditie.

Meer informatie

Nog steeds vinden ze blues geweldige muziek om te spelen, maar inmiddels is het repertoire wat vernieuwd en aangevuld met nieuwe muziek. Denk aan John Mayall, Peter Green, The Band, Cream, maar ook Joe Louis Walker, Rolling Stones, Allman Brothers, Leon Bridges. Het gratis concert begint om 15.00 uur en de entree is gratis. Een vrije gift wordt uiteraard op prijs gesteld. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Jansstraat in het centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen