Grote Oosterhoutse Kenniskwis in Stadstuin de Schelp

Foto: Stadstuin de Schelp

Zondagmiddag 19 september is het alweer tijd voor de 14e editie van de Grote Oosterhoutse Kenniskwis in Stadstuin de Schelp.

Grote Oosterhoutse Kenniskwis

Niet te missen, de 14e editie van de Grote Oosterhoutse Kenniskwis (GOK). De organisatie is traditioneel in handen van sociëteit De Neus. Ken je stad. Eigentijds en met gevoel voor historie. Voor de echte kenners en/of voor hen die het denken te zijn. Ook zonder kennis van onze gemeente is de Grote Oosterhoutse Kennisquiz een ervaring op zich.

Zestig Oosterhoutse vragen

Het team dat zestig vragen over Oosterhoutse sport, taal, geografie, geschiedenis, kunst, cultuur en verenigingsleven het best weet te beantwoorden, mag zich aan het eind van de middag tot winnaar laten kronen. Voor het winnende team is uiteraard een fraaie prijs weggelegd. Maar ook degenen die aan het eind van de middag de laatste plaats bezetten, kunnen rekenen op een stimulerend blijk van waardering.

Meer informatie

De Grote Oosterhoutse Kenniskwis is gratis te bezoeken en ook deze zondag is Mooi Keetje natuurlijk open voor een lekker drankje. de kwis start om 15.00 uur en je vindt Stadstuin de Schelp aan de Vijzel die je kunt bereiken via de St. Janstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen