Toneelgroep LINK speelt ‘Bedgeheimen’ in Theater de Bussel

Foto: Toneelgroep LINK

Toneelgroep LINK speelt onder andere aankomend weekend in de kleine zaal van Theater de Bussel de uitgestelde voorstelling ‘Bedgeheimen’.

Toneelgroep LINK

Toneelgroep LINK is blij dat het eindelijk weer op de planken kan staan met een nieuwe voorstelling. Deze was eigenlijk gepland voor 2020, maar door alle coronaperikelen werd deze meerdere malen uitgesteld. Bedgeheimen is een stuk uit 2010. Uiteraard weer in de cabareteske stijl, en ironische relativering. Het stuk werd toen gespeeld door het gezelschap Mussen en Zwanen en geregisseerd door schrijver Haye van der Heyden. De cast bestond uit; Bert Kuizenga, Mary-Lou van Stenis, Miryanna van Reeden, Eva Poppink, Hans Breetveld en Dave Mantel. En vele amateur gezelschappen hebben Bedgeheimen daarna opgepakt. En met succes!

Over Bedgeheimen

Bedgeheimen blijkt uiteindelijk veel meer te zijn dan de titel doet vermoeden. Francien verveelt zich met Jaap en Otto verveelt zich met Plien. En het leven is maar zo kort. Er moet genoten worden! Van elkaar, van romantiek! Zo leren Otto en Francien elkaar via het internet kennen en dat klikt meteen. Maar hun echtgenoten bedriegen, dat willen ze niet, nee, dat doen ze niet, dat doe je niet, dus het zou eigenlijk heel erg goed uitkomen als Jaap en Plien elkaar ook leuk vinden. Dat zou heel erg goed uitkomen! Is dat niet te regelen dan? Tuurlijk. We doen om te beginnen een gezellig dinertje. Maar we zeggen niet waarvoor dat is…. Ondertussen zoekt Tim, de zoon van Francien en Jaap, naar zijn eerste liefde, terwijl Sophie, dochter van Otto en Plien, die juist probeert te ontlopen. En die twee komen elkaar natuurlijk tegen….

Meer informatie

Toneelgroep LINK speelt de voorstelling ‘Bedgeheimen’ onder regie van Carla de Goeij op vrijdag 1, zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober om 20.30 uur en op 10 oktober om 15.00 uur in de kleine zaal van Theater de Bussel aan de Torenstraat. Een kaartje kost 12,50 euro per persoon en is via de link onderaan dit artikel direct te bestellen. Mocht je eerder kaarten hebben gekocht voor een andere datum, neem dan contact op met Theater de Bussel om deze om te ruilen wanneer dit nog niet is gebeurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen