Vanmiddag laatste Zwerfafvalbingo in Activiteitencentrum De Slotjes

Foto: Theek5

De afgelopen weken werden op diverse plekken in onze stad Zwerfafvalbingo’s georganiseerd om aandacht te vragen voor het zwerfafvalprobleem.

Zwerfafvalbingo

Theek 5 organiseert samen met Duurzaam Oosterhout en de Rattenvangerparade van h19 verschillende zwerfafvalbingo’s in de activiteitencentra van Oosterhout. Zij doen dit om meer aandacht te vragen voor het zwerfafvalprobleem in Oosterhout wordt op een leuke en gezellige manier geholpen om de wijken schoner te krijgen! Kinderen kunnen samen met hun ouders, of misschien wel grootouders, gewapend met een echte prikstok op zoek gaan naar afval op straat. Daarvoor krijgen ze een bingokaart, met verschillende soorten afval die ze allemaal kunnen zoeken. En is je bingokaart vol? Dan kun je die inleveren en krijg je een leuke verrassing van Theek 5!

Aanmelden niet noodzakelijk

Meedoen met de bingo? De Afvalbingo wordt vanmiddag voor het laatste georganiseerd in Activiteitencentrum De Slotjes. Aanmelden is gewenst, maar niet noodzakelijk. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kan je je prikstok op komen halen, en later weer inleveren. Met een goed gevulde zak zwerfafval natuurlijk!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden