Vrijdag eerste editie van Mini-Theek voor de allerkleinsten bij Theek 5

Foto: Theek 5

Op vrijdag 29 oktober organiseert Theek 5 voor de allerjongste bezoekers van nul tot twee jaar én hun ouders de Mini-Theek.

Mini-Theek

Bij de Mini-Theek mogen de allerkleinsten komen ontdekken in de bibliotheek. Ontdek hoe je samen, met spelletjes, liedjes en boekjes, plezier beleeft met elkaar. Als bonus leert je kindje ook nog eens heel veel nieuwe woorden kennen! Natuurlijk geven we je ook voorleestips en kun je onder het genot van koffie of thee ervaringen delen met andere ouders.

Rupsje Nooitgenoeg

De eerste Mini-Theek dit jaar zal in het teken staan van Rupsje Nooitgenoeg. Wat gaat hij allemaal meemaken? De baby’s mogen met het boekje spelen, met de speelgoedjes kruipen en happen net als het rupsje. In een rustige, en veilige omgeving, kan de kleine zelf op ontdekking gaan.

Schrijf je nu in!

De Mini-Theek wordt iedere twee maanden georganiseerd bij Theek 5 aan de Torenstraat en start op vrijdag 29 oktober om 10.30 uur. Inschrijven voor de activiteit is verplicht, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie, en mogelijkheid tot inschrijven op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen