Riza Tisserand speelt ‘Adembenemend’ in De Schelleboom

Riza Tisserand
Riza Tisserand
Foto: Hélène Wiesenhaan

Op vrijdag 19 november speelt Riza Tisserand zijn voorstelling ‘Adembenemend’ in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat.

Adembenemend

Cabaret in een stand-up jas….of is het andersom? Hoe dan ook gaat er gelachen worden tijdens de tweede avondvullende voorstelling van Riza Tisserand. Een leven lang zoeken naar de partner waar je oud mee wil worden, maar wie zijn al die anderen op je pad? Maakt die telefoon daten echt makkelijker, of maakt het van ons allemaal een wegwerpproduct? En waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde? In de voorstelling ‘Adembenemend’ laat Riza je lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

Over Riza Tisserand

Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’. Hier schreef de pers lovend over. “Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.” schreef de Theaterkrant en Dagblad van het Noorden schreef: “Scherp, hard, flitsend, direct en zwart… Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd.”

Meer informatie

De voorstelling ‘Adembenemend’ van Riza Tisserand is vrijdag 19 november te zien in Theater de Schelleboom. De voorstelling begint om 20.15 uur. Entree is € 17,50 per persoon inclusief koffie of thee vooraf. Je kun je kaarten direct reserveren via de onderstaande link of door te bellen of Whatsappen met 0162-437165. Theater de Schelleboom is te vinden aan de Mathildastraat 37a.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen