Sing for life voor de Sjoerd Daniëls Foundation in de Pannehoef

Foto: Google Streetview

Op zaterdagmiddag 27 november wordt tussen 13.00 en 17.00 uur in de Pannehoef de Sing for Life muziekmiddag gehouden. Een muzikale middag waarvan de opbrengsten 100% toekomen aan de Sjoerd Daniëls Foundation.

Sing for Life

Op zaterdagmiddag 27 november wordt in de Pannehoef de Sing for Life muziekmiddag gehouden. Tussen 13 uur en 17 uur zullen 5 bands/koren het podium betreden om hun muzikale kunsten aan u te tonen. De Waskruizen zullen het spits afbijten. Deze Oosterhoutse formatie brengen veel Nederlandstalige muziek. Een heerlijke opwarmer! Dan volgt pop- en musicalkoor Sparkling People Oosterhout. Dit gemengd koor, velen van u zullen ze zeker kennen, brengt vele tijdloze nummers met een hoog meezing gehalte. Feest gegarandeerd!

Turn up the volume!

Daarna is het de beurt aan Pocket Rock!t. Deze dames, die zelfs internationale ervaring hebben, zullen een klein uur lang knallen met stevige pop en rockmuziek! The ladies will rock you! Vervolgens komt Devils Art. Deze bluesband komt uit Oosterhout. De heren zullen zorgen voor een welkom moment van rustige luistermuziek. Tenslotte komt, als afsluiter, het Metallikoor. Twee jaar geleden waren ze al eens in de Pannehoef waar ze veel positieve indruk maakten met hun onvergetelijke act. Ook zij treden internationaal op.

Meer informatie

Entreebewijzen kosten 5 euro en de zaal is open vanaf 12.15 uur. Let op! Coronacheck is van toepassing! Klik op de onderstaande link om direct kaarten te kopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen