The Green House gaat deze maand on tour!

The Green House
The Green House
Foto: ONE

Het mobiele duurzame huis ‘The Green House’ van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en de gemeente gaat op tour binnen Oosterhout!

The Green House

The Green House is een rijdend duurzaam huis voorzien van goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het huisje is dus 100% duurzaam en geeft inwoners een beeld van de mogelijkheden voor in eigen huis- en tuin. Iedereen mag binnenlopen, vragen stellen en om advies vragen met betrekking tot duurzaamheid. De professionals van ONE kunnen inwoners adviseren over het verduurzamen van de woning en medewerkers van de gemeente kunnen informatie aanbieden over duurzaamheid in een breder perspectief zoals bijvoorbeeld de energietransitie, vergroening en circulariteit.

Bij het tuincentrum

Je vindt The Green House op 24, 26 en 27 november op het parkeerterrein bij Tuincentrum Oosterhout aan de Damweg 7. Er zal die dagen van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur iemand aanwezig zijn voor vragen en advies rondom het verduurzamen van je woning en/of de wijkaanpak voor de energietransitie warmte. Je kunt uiteraard ook gelijk een afspraak maken voor een energiescan. Bezoekers van The Green House worden geacht zich aan de coronamaatregelen te houden. Dit betekent dat er in het huisje anderhalve meter afstand van elkaar wordt aangehouden en dat bezoekers een mondkapje moeten dragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen