Sketchcabaret van De Rode Horde in De Schelleboom

Foto: De Rode Horde

Absurdistisch cabaret van De Rode Horde met aantrekkelijke actie in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat.

Theaterbeleving

In de kleine theaters, zoals De Schelleboom, is een gezellige nazit een belangrijk onderdeel van de beleving. Het napraten over wat je gezien hebt, is echter op dit moment niet mogelijk omdat de koffiekamer na 20.00 uur gesloten moet zijn. Toch is het belangrijk dat artiesten kunnen blijven spelen en dat mensen komen genieten van hun podiumkunsten. Daarom biedt De Schelleboom alle gasten van de voorstelling aanstaande zaterdag na afloop een kadobon met theatertegoed ter waarde van de entreekaartjes.

Sketchcabaret van De Rode Horde

Droogkomisch en absurdistisch sketchcabaret zoals in vroeger tijden! Dat is de Rode Horde ten voeten uit. Dagelijkse situaties, die binnen drie minuten compleet ontsporen door heerlijk grappige misverstanden. Soms heel herkenbaar, soms een beetje absurdistisch maar altijd om te lachen! Serieuze flauwekul die doet denken aan Toon Hermans, Jiskefet of heel ergens anders aan. De Rode Horde is al jaren vaste gast bij De Schelleboom. Ze gunnen iedere artiest een volle zaal, maar degene die al jaren op het podium staan, hebben een extra warm plekje. Vandaar deze actie: “het is een win-win situatie. Een mooi gevulde zaal voor De Rode Horde en een goede reden om er op een veilige manier toch even uit te zijn.”

Theatertegoed

De theatervoorstelling Neusharing van De Rode Horde op zaterdag 27 november start om 20.15 uur Een kaartje kost 15 euro per persoon inclusief koffie of thee vooraf. Na afloop van de voorstelling krijg iedere bezoeker het bedrag van de kaartjes terug in theatertegoed. De Schelleboom zorgt voor een mooie kadobon, zodat de bezoeker nog kan kiezen of hij zelf terug komt, of hiermee iemand anders blij maakt tijdens de aankomende feestdagen. Klik op de onderstaande link om direct je kaarten te reserveren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden