Steun de lokale horeca tijdens tweede editie ‘Rij door de Klappeij’

Rij door de Klappeij 2020
Foto: Rij door de Klappeij

Op 19 december wordt de tweede editie van ‘Rij door de Klappeij’ georganiseerd door de lokale horeca-ondernemers.

Rij door de Klappeij, Markt en Leijsenhoek

De locale horeca heeft het zwaar. Weer worden zij geplaagd door de opgelegde coronaregels. Daarom organiseren zij voor de tweede keer de actie ‘Rij door de Klappeij’ die dit jaar zelfs is uitgebreid naar ‘Rij door de Klappeij, Markt en Leijsenhoek’. De organisatie op Facebook: “Wij hebben de afgelopen tijd ontzettend veel steun en lieve berichten ontvangen. Nog nooit is de saamhorigheid onder de Oosterhouters zo voelbaar geweest!” Deelnemers doen met de auto alle maar liefst 29 bij dit ludieke initiatief aangesloten zaken aan en verzamelen met gepaste afstand, maar tóch persoonlijk een kofferbak vol lekkernijen.

Goedgevulde borrelbox

Je kunt nu online een kaart kopen, waarmee je op zondag 19 december binnen het gekozen tijdsblok met je auto door de binnenstad mag rijden. Zo wordt een unieke box gevuld via een drive-tru systeem. Om het allemaal coronaproof te houden hoef je de auto niet uit te komen. De ronde start aan de Leijsenhoek met een lege kofferbak. Met de auto – het voertuig in stijl uitdossen, mag uiteraard! – worden alle deelnemende ondernemers (29 maar liefst) aangedaan. Bij iedere zaak vullen de kasteleins en restauranteigenaren onder begeleiding van feestelijke muziek de aangekochte box persoonlijk steeds verder met zorgvuldig geselecteerde producten. Uiteindelijk verlaten deelnemers via de Klappeijstraat het sfeervolle evenement met een goedgevuld pakket voor een feestelijke moment thuis voor 2 personen.

Bestel nu!

Tijdens de eerste editie vorig jaar waren de beschikbare 550 kaarten in no-time uitverkocht. Er is dit jaar opgeschaald, want per tijdsblok zijn 60 kaarten beschikbaar. Toch is het advies om niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten, want sommige tijdsblokken zijn al bijna volgeboekt. Bestellen kan t/m 16 december via de onderstaande link. Een box voor 2 personen kost 50 euro, maar je mag uiteraard ook meerdere boxen bestellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen