‘Power On’ tweede expositie bij MOYA in de Houthallen

Sfeerimpressie
Sfeerimpressie
Foto: Jan van Munster en Hans van Bentem

MOYA presenteert de tentoonstelling ‘Power On’, De tweede expositie na de opening van het museum in juni 2021.

Expositie ‘Power On’

De expositie ‘Power On’ bij MOYA (Museum Of Young Art) is een ontdekkingsreis door de werelden van verschillende makers, waarbij de onderwerpen uiteenlopen van liefde hebben voor tot aan lak hebben aan dezelfde wereld. Onderwerpen die tijdloos zijn en daardoor ook altijd ertoe doen. In de huidige context van onze samenleving waarin COVID19, global warming, inclusie en overconsumptie belangrijke rollen spelen en zorgen voor een ongekende multi-deling, brengt ‘Power On’ niet alleen letterlijk verlichting in deze donkere dagen, het brengt op een positieve wijze verschillende zienswijzen samen.

Kunstenaars

Het laat zien dat deze in harmonie naast en met elkaar een sterk geheel vormen. Soms mag en moet het schuren, maar dingen mogen ook nog steeds als gewoon prettig ervaren worden. Objecten van Hans van Bentem, Adalbert Gans, Robbert de Goede, Lisanne van Hoogerwerf, Richard Hutten, Geert Koevoets, Joep van Lieshout, Daniel Martin, Jan van Munster, Thomas Nowotny, Martin & Inge Riebeek, Thier&vanDaalen, Arnout Visser, Aram Voermans en Tom Woestenborgh vormen samen ‘Power On’.

Over MOYA

MOYA is dé plek onder de Nederlandse rivieren, waar kunst is om wat kunst is; communicatie en visies delen door beeldende taal, ongeacht afkomst, voorkeur en politieke identiteit. Een taal die universeel is en de kracht heeft om door te werken in ieders verbeeldingswereld. MOYA is gestart in een periode waar veel flexibiliteit van de maatschappij wordt gevraagd en waarbij, in plaats van de opkomende polarisatie, een wij-gevoel heel essentieel is.

Meer informatie

MOYA is te vinden in de voormalige Galvanitasfabriek, Wilhelminakanaal Zuid 104. De expositie ‘Power On’ is te bezoeken tussen 11 december 2021 en 20 maart 2022. Entree is 10 euro per persoon, kinderen t/m 17 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene. De Museumjaarkaart is niet geldig. Kijk voor de actuele openingstijden op de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen