Filmmiddag met oesters in het vestzaktheater

Foto: Film op Locatie

Op zondag 13 februari kun je op de vooravond van Valentijnsdag genieten van oesters en de film The Taste of Desire in De Schelleboom.

Eindelijk weer Film op Locatie

“Wat is het fijn om weer leuke plannen te kunnen maken,” Simone Leijten van Film op Locatie is blij dat er weer wat gepland kan worden. “We hadden al eerder plannen om met Theater De Schelleboom samen te werken en op zondagmiddag 13 februari gaat het dan eindelijk gebeuren. We vertonen in de theaterzaal de film The Taste of Desire. Een filmische reis rond de wereld, waarin vijf ogenschijnlijk verschillende persoonlijke verhalen met elkaar verbonden raken door ieders unieke band met de oester. Na afloop worden er oesters geserveerd zodat de bezoekers zelf de smaak en de sensatie van de oester kunnen ervaren.”

Over ‘The Taste of Desire’

Een burlesque-danser uit New York, die het dagelijks leven als moeder probeert te combineren met haar beruchte oester-act op de bühne. Twee Franse Michelin-ster chef-koks, die streven te ontkomen aan de stress op de werkvloer in een door egocentrisme gedreven vakgebied. Een jonge, Zweedse vrouw op een keerpunt in haar leven, nadat ze haar succesvolle modecarrière in de grote stad achter heeft gelaten om oesterduiker te worden in de vrije natuur. Een Japanse pareljuwelenmaker wiens missie het is om schoonheid in imperfecties te vinden. En tot slot een terminaal zieke Engelse psycholoog, die zijn levenswerk – een boek over oesters – probeert af te maken voor de dood hem inhaalt. Door hun ambities en existentiële angsten bloot te leggen, drijft de complexiteit van het menselijk verlangen dat hieraan ten grondslag ligt naar de oppervlakte.

Meer informatie

De onderliggende vraag van de film zou je kunnen omschrijven als ‘hoever we bereid zijn om te gaan om onze verlangens te bevredigen. En kunnen ze ooit écht worden vervuld?’ Op zondagmiddag 13 februari staat vanaf 14.00 uur de koffie en thee klaar en om 14.30 uur start de film. Na afloop worden er verse oesters geserveerd. Kaarten kosten 15 euro per stuk zijn te koop via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen