VASTWEL: weer een week vol inspirerende programmaonderdelen

Film bij BOCK
Film bij BOCK
Foto: Film op Locatie

Film op Locatie, workshop Mindfulness en dagelijkse interviews op de ORTS: Ook deze week heeft VASTWEL voor jong en oud weer inspirerende programmaonderdelen.

Film op Locatie bij BOCK

Frans Verkooijen van VASTWEL vertelde dat met de vorige week vertoonde film ‘Un Triomph’ weer eens bleek hoe goed Film op Locatie steeds weer een selectie weet te maken van passende film op een bijzondere locatie binnen het thema Macht & Mededogen. Op woensdagavond 6 april ben je vanaf 19.30 uur welkom bij Stichting Bock in het het voormalig zwembad de Blikken aan het Paterserf. In deze film volg je het leven van een vrouwelijke rechter, gespeeld door Emma Thompson, die moet beslissen of een minderjarige zieke patiënt gedwongen moet/mag worden tot een levensreddende bloedtransfusie. Voor kaarten en meer informatie klik je op de link onderaan dit artikel.

Gratis workshop Vet!Zen!

Op donderdagavond 7 april wordt er een gratis Mindfulness Workshop georganiseerd voor jongeren tussen 14 en 19 jaar onder leiding van Monique Bullens met als titel Vet!Zen!. Na de recente Coronaperiode is gebleken dat jongeren behoefte hebben aan meer inspiratie. Tijd nemen voor jezelf, wat meer bewegen. Maak bewuste keuzes en oordeel niet te snel. Leef in het hier en nu! Deze workshop vindt plaats op 7 april van 19.00 tot 21.00 uur in het St Catharinadal. Deelname is gratis, vooraf opgeven via mail: [email protected]

Aan den Lijve

Ook op de dagelijkse tv uitzendingen krijgen we mooie reacties. Bekende en minder bekende Oosterhouters mijmeren over hun persoonlijke ervaringen met Macht & Mededogen. De opnames zijn gemaakt en gemonteerd door ROS Drimmelen en te zien via de ORTS elke dag vanaf 18.00 uur (met uitzondering van de zondag) en terug te kijken via de eerste link onderaan dit artikel. Vanavond kun je alweer kijken naar de 31e uitzending met Ilona Zoeteman en vervolgens kun je deze week nog kijken naar de interviews met Pierre Hobbelen, Pauline Klein Paste, Rens Joosen, Tess Clark en Lisianne Peters sluit as zaterdag deze serie voor deze week af. VASTWEL is een van de initiatieven van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen