Openluchttheater speelt dit jaar de voorstelling ‘Buiten is de hemel’

Foto: Openluchttheater

Op diverse data in juni speelt het Openluchttheater de voorstelling ‘Buiten is de hemel’ onder regie van Isabel Schoonbeek.

Buiten is de hemel

Het is gewoon een dag, met thee, koffie, hier en daar wat olanzapine en de mogelijkheid dat Jezus elk moment kan verschijnen. Het is gewoon een dag in de hoofden van een hoopje mensen op de gesloten afdeling in een psychiatrische kliniek. Binnen dwalen de bewoners en bezoekers wat rond, zijn boos, verdrietig en hebben ze lief. Bovenal worstelen ze met hun eigen hoofd en de grip op de wereld.

Openluchttheater Oosterhout

Dit zijn de ingrediënten van het stuk van dit jaar, wat geregisseerd wordt door Isabel Schoonbeek. Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in Oosterhout-Zuid belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden, waarbij emoties van links naar rechts springen en de spelers het beste uit zichzelf halen.

Meer informatie

Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in de wijk Oosterheide belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden. De voorstellingen zullen plaatsvinden op 10, 11, 17, 18, 24 en 25 juni en start alle dagen om 21.00 uur. Het Openluchttheater is te vinden aan het Paterserf (ingang via het bruggetje). Kaarten zijn voor 14 euro te koop via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen