Net zo oud als Daan Schuurmans of Jos Verstappen? Geef je dan op voor Abrahamdag!

Foto: Jeff Maanders (Doedezedan.nl)

Ben jij net zoals acteur Daan Schuurmans, zanger Mark Owen en autocoureur Jos Verstappen ook geboren in 1972? Geef je dan nu op voor de Oosterhoutse Abrahamdag op zaterdag 1 oktober 2022.

Oosterhoutse Abrahamdag

Op de eerste zaterdag in oktober is het traditioneel Abrahamdag in Oosterhout. Dan komen de mannen die in dit jaar 50 worden of zijn geworden hun kroonjaar vieren in onze stad. Dit jaar kunnen de mannen uit het geboortejaar 1972 zich dus opgeven voor een unieke dag in het Oosterhoutse centrum. En het kan dit jaar dus zomaar gebeuren dat je je leeftijdsgenoten Jos Verstappen, Daan Schuurmans of Mark Owen tegen het lijf loopt! De Abrahamdag is een feest der herkenning met een fikse dosis humor en zelfspot. Het programma van een Abrahamdag bestaat uit een aantal vaste onderdelen waaronder de opening in de Sint Jansbasiliek en ontvangst door onze burgemeester op het gemeentehuis. Daarnaast zijn natuurlijk ook een goede lunch en een heerlijk diner onderdelen die in de stad van ‘eerst eten’ niet mogen ontbreken.

Feestavond voor iedereen

In de middag zal de groep in een optocht, een ware processie, door de stad trekken van het Abrahambeeld naar de locatie voor het middagprogramma in Stadstuin de Schelp. De dag wordt afgesloten een spetterende feestavond in Theater de Bussel met live muziek voor alle Abrahammen, familie, vrienden en oud-Abrahammen. Wacht niet te lang wanneer je verzekerd wilt zijn van een plaatsje in een van de groepen! Om je op te geven klik je eenvoudig op de onderstaande link of kijk op de site voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen