ZOMERschool Oosterhout biedt weer volop activiteiten voor actieve 50-plussers!

Foto: ZOMERschool Oosterhout

Het programmaboekje van de 24ste ZOMERschool Oosterhout is verschenen en biedt weer een breed scala aan activiteiten.

ZOMERschool Oosterhout

De ZOMERschool organiseert allerlei verschillende leuke, leerzame maar vooral gezellige uitstapjes voor actieve 50-plussers. In de zomerperiode liggen veel activiteiten voor senioren stil en hierop speelt de ZOMERschool in. Na een stilte van 2 jaar staan de vrijwilligers weer klaar om de deelnemers welkom te heten op één of meerdere van de 46 te organiseren activiteiten. Alle activiteiten hebben een laagdrempelig karakter en zijn relatief aantrekkelijk geprijsd, zodat velen er aan deel kunnen nemen.

Programma

Het programma biedt een scala aan mogelijkheden, zodat er voor iedereen wel iets is te vinden, waar aan deelgenomen kan worden. Zo zijn er diverse busexcursies ( o.a. naar de Floriade, Den Bosch, Maasvlakte, Elburg, Batenburg, De Acht Zaligheden, Oriëntalis en Namen), diverse lezingen, filmmiddagen, sportieve elementen, zoals boerengolf, midgetgolf, meerpersoonsfietsen en een bezoek aan De Tuynkamer, een kamelenmelkerij, Kasteel Dussen, Woudrichem, een maïsdoolhof, de traditiekamer, vliegend museum Seppe enz. En als je gezellig wilt lunchen, high tea-en of dineren; ook daarvoor kun je bij de ZOMERschool terecht.

Meer informatie

De brochure is o.a. te verkrijgen bij SURPLUS in de Klappeijstraat 44, het gemeentehuis, de bibliotheek en de activiteitencentra De Slotjes, De Bunthoef en Dommelbergen. Inschrijven kan middels het inschrijfformulier uit het boekje of door het downloaden van het formulier via de link onderaan dit artikel. Er kan tot maandag 6 juni 2022 worden ingeschreven. Schrijf snel in, want vol is echt vol! De activiteiten zelf vinden plaats van maandag 25 juli tot en met vrijdag 26 augustus 2022.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen