Zondag lentefeest en opening natuurspeeltuin bij Kinderboerderij het MEK

Foto: MEK Oosterhout

Kinderboerderij het MEK aan de Veerseweg viert zondag 29 mei tussen 11.00 en 16.00 uur de lente met de opening van de nieuwe Natuurspeeltuin.

Vier de lente!

Op zondag 29 mei begint de schaapscheerder vanaf 11.00 uur met het scheren van de schapen. Hij laat zien hoe je dit het beste kunt doen en wat je zoal van de wol van de schapen kunt maken. Binnen in de zaal van het MEK laat een echte spinster zien hoe je van de schapenwol garen kunt maken en met dat garen kun je later een trui breien.

Jonge geitjes

Verder zijn over het gehele terrein spelletjes te spelen en opdrachten uit te voeren, zoals tuinkers zaaien, eendjes vissen en nog veel meer. Heb je alle opdrachten en spelletjes gedaan, dan heb je iets lekkers verdiend! Ook kun je geschminkt worden. En bij een lentefeest horen natuurlijk jonge dieren. Onze jonge geitjes springen vrolijk door de wei en willen graag bekeken worden.

Opening Natuurspeeltuin

Om 13.00 uur wordt op feestelijke wijze de nieuwe natuurspeeltuin geopend! Na de opening kun je naar hartelust spelen en ontdekken in deze nieuwe attractie. Het horecapunt is geopend en er is volop lekkers te koop. Naast de verschillende broodjes is er een echte pannenkoekenbakker overheerlijke pannenkoeken gaat bakken. Je vindt Kinderboerderij het MEK aan de Veerseweg 100.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen