Leer meer over je gezondheid tijdens de Ladies Health Night

Foto: Food for Mood

Wil je meer leren over je gezondheid en hoe je als vrouw beter voor jezelf kunt zorgen? Dan is de Ladies Health Night bomvol leerzame informatie iets voor jou!

Ladies Health Night

Onder het genot van een gezond, maar feestelijk, drankje wordt de avond gestart. Om 19.00 uur wordt de groep in drie gedeeld bij de kookdemonstratie, de supermarktsafari of de uitleg over basissuppleti. Er wordt twee keer na drie kwartier doorgewisseld zodat je alle programma-onderdelen mee krijgt. Tijdens de kookdemonstratie van natuurvoedingschef Marion Pluimes neemt ze je mee in het koken met natuurlijke en gezonde voeding. En uiteraard kun je van alles proeven!

Gezonde voeding

Tijdens de supermarktsafari zal Marte Roemeling van Food for Mood je uitleggen waar je op kunt letten om te zorgen dat je niet misleid wordt in de supermarkt, maar juist gezonde voeding koopt. Hélène Melis van Broeders Gezondheidswinkel heeft al jaren ervaring op het gebied van supplementen en kan je dus als geen ander adviseren over de basissuppletie die vrouwen een goede ondersteuning bieden in dit hectische drukke leven.

Meer informatie

De avond wordt gehouden bij Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7. Tijdens de avond krijg je een hapje en een drankje en na afloop een goed gevulde goody bag. De kosten voor deze avond bedragen 24,95 euro voor de Ladies Health Night op 23 juni en 37,50 voor de Ladies Health Night op 6 juli. Je kunt je direct inschrijven via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen