Zondag gratis concert van ‘Jump, Jive & Joy’ in Stadstuin de Schelp

Foto: Jump Jive & Joy

Op zondag 26 juni geeft de groep ‘Jump, Jive & Joy’ om 15.00 uur een gratis zondagmiddagconcert in Stadstuin de Schelp aan de Vijzel.

Jump, Jive & Joy

“Jump Jive & Joy” twee muziekstijlen, gekoppeld aan plezier. 3 J’s, maar dan anders. Een dynamisch kwintet dat Neoswing, oude Rhythm ’n Blues, Lindy Hop, Rockabilly en Jump Blues het volgende decennium in gaat blazen. Het repertoire is breed en aanstekelijk. De oorsprong gaat soms terug naar de jaren veertig en bevat hoogtepunten uit het repertoire van Slim Slam, Jimmy Witherspoon, Floyd Dixon tot Louis Prima. “Oude parels in een soort swing revival.” Voor een heerlijk drankje, is ons Mooi Keetje geopend op zondagmiddag.

Genieten van Kunst

In de tuin kunt je ook genieten van kunstwerken van Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser. De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Tot en met 25 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 18.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen