Derde lustrumeditie Grote Oosterhoutse Kenniskwis 2022 in Stadstuin de Schelp

Foto: Stadstuin de Schelp

Zondagmiddag 3 juli is het alweer tijd voor de 15e editie van de Grote Oosterhoutse Kenniskwis in Stadstuin de Schelp.

Grote Oosterhoutse Kenniskwis

Zondag 3 juli is het tijd voor de Grote Oosterhoutse Kenniskwis (GOK) 2022. Voor de 15e keer alweer een geheid succes. De organisatie is traditioneel in handen van sociëteit De Neus. Ken je stad. Eigentijds en met gevoel voor historie. Voor de echte kenners en/of voor hen die het denken te zijn. Maar ook zonder kennis van onze gemeente is de Grote Oosterhoutse Kennisquiz een ervaring op zich. Een uitdagende mix van gezelligheid, teamspirit, succesbeleving en hersenactiviteit.

Hoe werkt het?

De quiz volstrekt zich ook nu weer volgens het bekende stramien: zestig vragen over onderwerpen die veel, weinig of in de verste verte bijna niets met Oosterhout te maken hebben. En dat verdeeld over zes rondes: vier algemene kennisrondes, een plaatjesronde en een muziekronde. En eerlijk is braaf: omdat het een lustrumeditie is, zijn de vragen nog makkelijker dan in voorgaande jaren, zo laat de organisatie weten. Het team dat zestig vragen over Oosterhoutse sport, taal, geografie, geschiedenis, kunst, cultuur en verenigingsleven het best weet te beantwoorden, mag zich aan het eind van de middag tot winnaar laten kronen. Voor het winnende team is uiteraard een fraaie prijs weggelegd. Maar ook degenen die aan het eind van de middag de laatste plaats bezetten, kunnen rekenen op een stimulerend blijk van waardering.

Zestig Oosterhoutse vragen

De vijftiende editie wordt dit jaar gehouden op zondag 3 juli in Stadstuin De Schelp. En daarmee is de GOK weer terug op de Oosterhoutse evenementenkalender op de plaats waar ze ook traditioneel thuishoort: een paar weken voor de start van de zomervakantie. En al even traditioneel begint de GOK ook dit keer weer om 15 uur en is de entree gratis. En ook deze zondag is Mooi Keetje natuurlijk open voor een lekker drankje. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen