Vanmiddag gezellige Salsapicknick in het FloraliaPark

Foto: Salsapicknick FloraliaPark

Zondagmiddag 3 juli kun je tussen 14.00 en 19.30 uur lekker gezellig samen dansen en picknicken in het FloraliaPark aan de Beneluxweg.

Picknick in het FloraliaPark

Zondagmiddag kun je met het hele gezin lekker genieten van de gezelligste muziek, lekker eten en drinken in het FloraliaPark tijdens de Salsapicknick. Op diverse plaatsen in de voormalige showtuin kun je terecht om eten en drinken te kopen, maar je mag ook gewoon je eigen drankjes en snacks meenemen. Voorwaarde is wel dat je je eigen afval mee opruimt en het park weer netjes achterlaat.

Latin muziek

Ook muzikaal zal iedereen die van Latin klanken houdt aan zijn of haar trekken kunnen komen. Om 14.00 uur starten Clyde Prika en Marlies Bouwens een workshop Salsa voor Beginners. Verder zullen Dj Wen-D-licious en Latin Sense komen draaien. Laat je mee voeren op deze heerlijke klanken van salsa, bachata, kizomba en merenque en dans heerlijk met je blote voeten in het gras!

Meer informatie

De Salsapicknick is op zondag 3 juli tussen 14.00 en 19.30 uur in het FloraliaPark aan de Beneluxweg. De entree is gratis. Je kunt je fiets parkeren in de fietsenstalling op het park. Kom je met de auto, dan kun je parkeren bij de kantoren langs de Beneluxweg of bij McDonald’s/KFC/GR8 Hotel. Zorg er in ieder geval voor dat je geen parkeeroverlast veroorzaakt!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen