BC ‘De Hartenslag’ organiseert cursus bridgen voor beginners

Foto: Publiek domein / Jastrow

Vanaf dinsdag 20 september start BC ‘De Hartenslag’ een cursus bridgen voor beginners in activiteitencentrum Arkendonk.

Bridgen voor beginners

Het kaartspel bridge houdt je mentaal fit. Het stimuleert je concentratie en geheugen. Bridgen kan altijd en overal: thuis, op een club of op vakantie. Bridge verveelt nooit! Voor veel mensen is Bridge ook een manier om na een werkdag echt te ontspannen. Met de cursus Start met Bridge, leer je bridge op een rustige en ontspannen manier.

Ook leuk als cadeau!

Heb jij in je naaste omgeving mensen die ook graag eens het bridgen willen leren? Geef ze dan nu een beginnerscursus bridge cadeau, of de tip ze om deze cursus te volgen! Na afloop van de beginnerscursus krijgt men 2 gratis oefenavonden met begeleiding om het geleerde in praktijk te brengen. En mocht je na of tijdens de cursus besluiten lid te worden van BC ‘De Hartenslag’ dan ontvangt je 20 euro korting op de contributie!

Meer informatie

De beginnerscursus start op dinsdagavond 20 september in Activiteitencentrum Dommelbergen aan de Arkendonk 90. De cursus duurt 12 weken (12 lessen) plus 2 oefenavonden op donderdag i.s.m. BC ‘De Hartenslag’. De cursus kost 85,00 per persoon en de lessen worden gegeven door Martin Hancock. De avonden beginnen om 19.30 en duren tot 22.00 uur. Aanmelden en/of meer informatie? Mail naar: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen