Start leesclub (moderne) literatuur in Oosterhout

Senia Leesclub
Senia Leesclub
Foto: Arjanneke van den Berg

Op donderdag 17 november start er een leesclub (moderne) literatuur. Daarnaast zijn er plaatsen vrij bij de leesclub Geschiedenis G2.

Leesclub (moderne) literatuur

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia. Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. Bij Theek 5 is op donderdagavond 17 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en start om 19:00 uur in Bibliotheek Theek 5, Torenstraat 8. In verband met het aantal beschikbare plaatsen wordt wel verzocht je vooraf aan te melden. Dit kan via e-mail [email protected] of telefonisch 06 498 503 62.

Leesclub geschiedenis

Er zijn plaatsen daarnaast ook plaatsen vrij in de Oosterhoutse leesclub geschiedenis G2. De groep komt komend seizoen vijf keer bij elkaar, op maandagmiddag in Buurthuis De Bunthoef naast winkelcentrum Zuiderhout. Op maandag 5 december wordt De Franken van Luit van der Tuuk besproken. Daarna volgen nog Koningen van Shanghai van Jonathan Kaufman, Mussolini van Hans Woller, Bloed in de rivier van Marjoleine Kars en Revolusi van David van Reybrouck. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon van de leesgroep, Lydia Slinger, via e-mail [email protected] of telefonisch 06 196 584 38.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen