Opgeven is geen optie – Vandaag gaat Bart de Alpe d’Huez beklimmen!

8.23 uur: bocht 11 in de tweede klim
8.23 uur: bocht 11 in de tweede klim
Foto: Bart van Delft

Vandaag is het zover voor Bart van Delft. Hij gaat vandaag zo vaak mogelijk naar de top van de Alpe d’Huez proberen te fietsen. Hij haalt hiermee geld op voor onderzoek in de strijd tegen kanker. 

Eerste klim is een feit!

om 7.12 uur ontving ik een appje van Bart. De eerste beklimming zit erop. Hij heeft het alleen heel erg koud, zo schreef hij. Met name bij de afdaling. Maar het weerhield hem er niet van om meteen aan de tweede beklimming van de 14 kilometer tellende Alpenreus te beginnen. Om 8.23 uur ontving ik opnieuw een berichtje, met een lachende Bart op de foto. “Kaaiendonkse bocht 11”, grapt hij! Opgeven… dat is echt geen optie!

Maandenlange training

Na een maandenlange intensieve training is het vandaag dan eindelijk zover: Bart gaat de Alpe d’Huez proberen zo vaak mogelijk te beklimmen. Hij doet dat in het kader van de actie Alpe d’Huzes en de slogan ‘Opgeven is geen optie’. Hij zamelt met deze actie geld in om kanker de wereld uit te helpen. Inmiddels staat de teller op de speciale actiepagina op bijna 5.000 euro. Doneren kan nog steeds via de link onderaan deze pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen